Werkgeversdienstverlening

Er komen er allerlei uitdagingen op uw pad als werkgever waarop u antwoorden moet vinden. Ik ben een goede sparringpartner. Bij deze een paar voorbeelden waarbij ik u van dienst kan zijn.

U heeft een medewerker die iets anders wil of moet. Kan dit binnen uw bedrijf of is het beter dat dit bij een ander bedrijf gedaan gaat worden.

U overweegt een arbeidsgehandicapte medewerker aan te gaan nemen.

U ontdekt dat een medewerker de aansluiting mist bij de andere medewerkers.

Een medewerker dreigt uit te vallen omdat de stress van het werk soms in combinatie met de stress van thuis hem/haar teveel gaat worden.

Ik hoop het niet maar wanneer een medewerker thuis zit omdat deze burn-out is neemt u dan contact op met mij. Ik kan de medewerker en u goed helpen. Tevens is er de mogelijkheid om door middel van een voorlichting over stress en burn-out medewerkers inzicht te verschaffen over stress. Dit inzicht maakt hen bewuster van de risico’s en het is mijn overtuiging dat dit ze zal helpen hier bewuster mee om te gaan.

Wanneer u denkt dat coaching uw bedrijf zou kunnen helpen neem dan contact met mij op. Een eerste gesprek is vrijblijvend en gratis.

info@decoachingsonderneming.nl Het is ons doel om goede Coaching te geven en daarnaast om goede Coaching bereikbaar te maken voor iedereen die Coaching nodig heeft.

Sneller als beller? 06-57274598