Wat mag je verwachten

IK BEN GERARD EN WAT FIJN DAT JE MIJ GEVONDEN HEBT TUSSEN ALLE 60.000 COACHES IN NEDERLAND!

JAREN GELEDEN BEN IK BURN-OUT GERAAKT. ZOMAAR INEENS. IK FIETSTE VANAF MIJN WERK NAAR HUIS.IK MOEST VAN MIJN FIETS AFSTAPPEN OMDAT IK DUIZELIG EN MISSELIJK WERD. IK HEB MIJN FIETS NEERGELEGD EN BEN GAAN ZITTEN IN HET GRAS LANGS HET FIETSPAD. UIT HET NIETS BEGON MIJN LIJF TE SCHOKKEN EN MOEST IK VRESELIJK HUILEN. HET WAS ONMOGELIJK DIT TEGEN TE HOUDEN. IK BEGREEP ALLEEN NIET WAAR DIT VANDAAN KWAM.

DIAGNOSE: BURN-OUT EN EEN HALF JAAR ZIEKTEWET EN MEDICIJNEN EN THERAPIE

DEZE ERVARING EN HET LEERPROCES DAARNA (TRAINING, SCHOLING, DINGEN ANDERS GAAN DOEN) HEBBEN MIJ GEMAAKT TOT WIE IK NU BEN. IK HEB MIJ VOORGENOMEN DIT NOOIT MEER EN DAT LUKT TOT NU TOE ERG GOED.

ALS IK TOEN GEWETEN HAD WAT IK NU WEET WAS HET MIJ NOOIT OVERKOMEN. IK WIL EN KAN JOU LEREN WAT IK NU WEET. JE KUNT DOOR MIJ BEHANDELD WORDEN VOOR STRESS EN BURN-OUT MAAR DAAR HANGT EEN PRIJSKAARTJE AAN.

OMDAT HET MIJN DOEL IS GOEDE COACHINGVOOR IEDEREEN BEREIKBAAR TE MAKEN GA IK VOORLICHTINGEN GEVEN OVER STRESS EN BURN-OUT. DEZE ZIJN GRATIS TOEGANKELIJK. IK GA ER VANUIT DAT WANNEER JE ER MEER VAN WEET EN HET PROCES BETER BEGRIJPT JE OOK BETERE KEUZES KUNT MAKEN VOOR JEZELF. OM TE VOORKOMEN MAAR OOK OM TE WETEN WAAR JE BEHOEFTE AAN HEBT OM MEE GEHOLPEN TE WORDEN. KIJK BIJ NIEUWS VOOR DATA EN TIJDEN.

WANEER JE NU HULP WILT KAN DAT NATUURLIJK OOK! IK BEN DIRECT BESCHIKBAAR EN HEB GEEN WACHTLIJST.