Wat mag je verwachten

Ik ben Gerard en wat leuk dat je mij het gevonden tussen alle coaches in Nederland.

Jaren geleden raakte ik Burn-out. Zomaar ineens. Ik fietste vanaf mijn werk naar huis toen ik duizelig en misselijk werd. Ik ben gestopt en afgestapt, ik heb mijn fiets neergelegd in het gras en ben gaan zitten omdat ik bang was dat ik zou vallen . Uit het niets begon mijn lijf te schudden en te trillen en moest ik enorm huilen. Ik kon dit niet tegenhouden maar terwijl ik huilde begreep ik totaal niet wat er gebeurde en waar dit vandaan kwam.

Diagnose: Burn-out, een half jaar in de ziektewet en medicijnen en therapie.

Deze ervaring en het leerproces daarna (therapie, training, scholing en dingen anders gaan doen) hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Ik heb mij toen voorgenomen dit nooit meer te willen meemaken en tot nu toe lukt dit goed.

Als ik toen wist wat ik nu weet was, mij dit niet overkomen. Ik wil en kan jou leren wat ik nu weet en je dus helpen om je eigen stress beter te begrijpen en te leren beheersen. Bij Burn-out zul je in mij een betrouwbare partner vinden die samen met jou werkt aan je herstel en voorkomt dat het nog eens gebeurt.

Omdat het daarnaast mijn doel is om goede coaching voor iedereen bereikbaar te maken ga ik voorlichting geven over stress en Burn-out. Deze voorlichtingen zijn gratis toegankelijk. Ik ga er vanuit dat wanneer je meer weet over stress en Burn-out ook het proces beter begrijpt en je daardoor ook betere keuzes voor jezelf kunt maken. Dit kan je helpen om te voorkomen dat je vastloopt maar ook om te weten waar je hulp bij nodig hebt. Dit maakt dat je beter kunt bepalen door wie je goed geholpen zou kunnen worden.

Wanneer je nu hulp wilt dan kan dat natuurlijk. Ik ben direct beschikbaar en heb geen wachtlijst. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Mail: info@decoachingsonderneming.nl Bel: 06-57274598