Wat mag je verwachten

Ik ben Gerard en fijn dat je mij hebt gevonden tussen alle 60.000 coaches die er zijn in Nederland.

Vanuit alles dat ik als professioneel Coach heb geleerd en met wat ik zelf ervaren heb ben ik geworden wie ik nu ben. Deze kennis en ervaring is beschikbaar voor jou. Wat vind ik belangrijk in Coaching.

Er voor jou zijn is het belangrijkste bij Coaching. Er zijn lijkt zo gewoon maar is het niet. Wanneer jij behoefte hebt om antwoord op vragen te krijgen of gewoon je hart even te luchten zal ik er zijn. Ik ben het luisterend oor, je sparringpartner, meedenker. Jouw wensen, verlangens, dromen en problemen zijn mijn uitgangspunt.

Daarnaast is afstemming belangrijk. Ik moet dan steeds weer denken aan een docent die aan mij vroeg: ” Wat is het belangrijkste waaraan je moet denken bij het ontwerpen van een speeltuin?” Ik dacht aan gras, rubberen tegels, veilige glijbaan en zo. De docent hoorde mij aan en knikte. Hij zei toen: ” Het belangrijkste waaraan je moet denken bij het ontwerpen van een speeltuin is dat je voordat je gaat ontwerpen op je knieĆ«n gaat zitten.” Bij veel speeltuintjes zijn de ontwerpers blijven staan.

Mensen noemen mij sociaal, betrouwbaar, vriendelijk, toegankelijk, een veilige haven. Ik neem jouw verhaal serieus en zal hier geen oordeel over hebben.

Je bent wie je bent en doet wat je doet. Als je daarin vast loopt, als je daarin iets wilt of moet veranderen neem dan contact met mij op. Je bent niet de eerste. Er zijn in alle jaren dat ik als Coach werk al meer dan 1000 door mij gecoachte mensen. Ieder persoon met zijn of haar eigen verhaal en dus ook een eigen oplossing.

Info@decoachingsonderneming.nl  Het is mijn doel om goede Coaching te geven en daarnaast om Coaching bereikbaar te maken voor iedereen die Coaching nodig heeft.

Sneller als beller? 06-57274598