Over mij

Het heeft mij na mijn scheiding wel even tijd gekost om mijn leven anders in te richten. Wat mij daarbij geholpen heeft is mijn optimistische levenshouding. Mijn coaching ervaring heeft mij soms geholpen en soms ook niet. Ben Tiggelaar (Auteur van: Dromen Durven Doen) zegt het ook al: Het managen van de lastigste persoon op aarde ben je zelf. En dat klopt!

Het gaat goed met mij. Ik heb een nieuwe relatie, woon in het Zand (NH) in een leuke woning met grote tuin, twee honden en drie konijnen. Ik heb werkervaring als coach in dienstverband sinds 1986 en ben goed opgeleid. Deze kennis wil ik graag inzetten voor anderen, voor jou bv. Vele mensen zijn jou al voorgegaan.

Ik ben van nature een vrolijke, opgeruimde, serieuze optimist. Ik mag graag lachen en hou ervan om te relativeren. Als je op een andere manier naar je problemen en oplossingen kijkt, veranderen de problemen en oplossingen ook.

Mensen vragen mij steeds: wat doe je dan, waar geef je coaching of training in, wat is je doelgroep? Alles moet in een hokje passen. Ik heb een hekel aan hokjes.

JIJ bent mijn klant en waar JIJ mee zit gaan we aan werken. Hoe dat dan heet is wat mij betreft onbelangrijk. Wanneer je gebruik maakt van je (aanvullende) zorgverzekering of via de huisarts wordt aangemeld moet dit wel in een hokje passen. Daar moet ik voor zorgen, dus dan komen termen als: verliesverwerking, burn-out, stressmanagement, loopbaanadvies, re-integratie, etc., om de hoek kijken. Dit is voor jou en mij verder niet belangrijk, het gaat erom dat jij wordt geholpen.

In mijn werk als coach heb ik regelmatig klanten ontmoet die tegen mij gezegd hebben:“Ja maar ik ben 45 jaar dus u weet het dan wel he? Wie zit er nu op mij te wachten, ik ben al te oud voor…”. Of: “Ik krijg bij het solliciteren te horen dat ik te oud ben. Ik ben al 23…”

Daarom vind ik het fijn om te coachen. Je bent namelijk niet te oud, nooit niet, om te leren, om te ontwikkelen, om verder te komen, om dingen anders te doen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je belt mij: 06-57274598 of je stuurt een bericht.

Mijn e-mail: info@decoachingsonderneming.nl

Het eerste gesprek is gratis, dat zal gaan over wie je bent, waar je mee zit en of jij denkt dat ik je kan helpen.

Bel me. Mail me. App me.

Gerard Pieterman