Over mij

Het heeft mij na mijn scheiding wel even tijd gekost om mijn leven anders in te richten. Wat mij daarbij geholpen heeft is mijn optimistische levenshouding. Mijn coaching ervaring heeft mij soms geholpen en soms ook niet. Ben Tiggelaar (Auteur van: Dromen Durven Doen) zegt het ook al: Het managen van de lastigste persoon op aarde ben je zelf. En dat klopt!

Het gaat goed met mij. Ik heb een nieuwe relatie, woon in Julianadorp (NH). Ik heb werkervaring als coach in dienstverband sinds 1986 en ben goed opgeleid. Deze kennis wil ik graag inzetten voor anderen, voor jou bv. Vele mensen zijn jou al voorgegaan.

Ik ben van nature een vrolijke, opgeruimde, serieuze optimist. Ik mag graag lachen en hou ervan om te relativeren. Als je op een andere manier naar je problemen en oplossingen kijkt, veranderen de problemen en oplossingen ook.

Mensen vragen mij steeds: wat doe je dan, waar geef je coaching of training in, wat is je doelgroep? Alles moet in een hokje passen. Ik heb een hekel aan hokjes, maar begrijp ook dat je wilt weten wat ik doe.

Ik richt mij vanaf nu op mensen die last hebben van stress en of burn-out. Ik ben daarin in ieder geval ervaringsdeskundige en met aanvullende training, opleiding en ook therapie kan ik je daar goed bij helpen. Inmiddels heb ik AOW en een stuk pensioen. Ik heb dus tijd genoeg om je te behandelen. Dit gaat dan ook niet volgens bekende hokjes in vaste termijnen. We doen wat jij nodig hebt zolang je het nodig hebt.

Ik vind het fijn om te coachen. Je bent namelijk niet te oud, nooit niet, om te leren, om te ontwikkelen, om verder te komen, om dingen anders te doen

Hoe gaat het in zijn werk?

Je belt mij: 06-57274598 of je stuurt een bericht.

Mijn e-mail: info@decoachingsonderneming.nl

Het eerste gesprek is gratis, dat zal gaan over wie je bent, waar je mee zit en of jij denkt dat ik je kan helpen.

Bel me. Mail me. App me.

Gerard Pieterman