VERVOLG NAAR AANLEIDING VAN GROTE VRAAG NAAR ONTWIKKELADVIES

Via het programma NL Leert Door kunnen mensen kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen of online scholing volgen. Deze winter gaan de eerste scholingstrajecten van start.

Nieuw is dat het loket voor de ontwikkeladviezen eerder wordt geopend. Vanaf 1 december 2020 kunnen werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden weer kosteloos een ontwikkeladvies volgen bij een loopbaanadviseur. Er zijn in totaal 50.000 adviestrajecten beschikbaar.

In het ontwikkeladvies gaat u met een erkende loopbaanadviseur onderzoeken op welke manier u het beste aan het werk kunt gaan en blijven. Aan het einde van het traject heeft u een arbeidsmarktscan met uw mogelijkheden voor nu en de komende jaren en een stappenplan waarmee u aan uw verdere ontwikkeling kunt werken.

Vraag het nu vast aan bij De Coachingsonderneming!

Plaats een reactie